KURUMSAL SAĞLIK ÇÖZÜMLERİ

Dijital Sağlık Dünyasındaki Yerinizi Bugünden Alın!

Çalışanlarınızın fiziksel ve zihinsel sağlığını düşünüyor ve sizi Kurumsal Sağlık Hizmetleri dünyasına katılmaya davet ediyoruz.

Kurumsal Sağlık Çözümleri

Kurumsal paketlerimiz ile çalışanlarınız Integro Health sağlık profesyonelleri ile online görüşme imkanına sahip olurlar.

Integro Health gıda intolerans, alerji ve genetik yatkınlık testlerimizle ise çalışanlarınızın sağlığını iyileştirebilir ve sunduğunuz yan haklarla kurumsal bağlılıklarının güçlenmesini sağlayabilirsiniz.

Kurumsal Sağlık Paketleri

Kurum çalışanları kendilerine tanımlanan bu özel paketler ile diledikleri yerden, diledikleri zaman seçtikleri sağlık profesyonelleriyle randevu planlayabilir ve dakikalar içerisinde sağlıklarına dair merak ettiklerinin yanıtını alabilir.

InteGen genetik yatkınlık, gıda intoleransı ve alerji test paketlerimiz sayesinde ise çalışanlarınızın mevcut sağlık durumu ve potansiyel sağlık riskleri hakkında bilgi sahibi olabilir, çalışanlarınızın sağlığını ve mutluluğunu destekleyici çözümler sunabilirsiniz.

Integro Health Kurumsal Sağlık Paketleri

Kilo Yönetim Paketimizle çalışanlarınızın sağlıklarını korumalarına katkıda bulunabilirsiniz.

Diyabet Takip Paketimizle çalışanlarınızın diyabetlerini kontrol altında tutmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Hayatınıza Sağlık Paketimizle çalışanlarınıza, tüm dijital sağlık hizmetlerimizi tek bir pakette sunabilirsiniz.

Kalp Sağlığı Paketimizle çalışanlarınızın kalbini koruyabilirsiniz.

Kurumlar tarafından en çok tercih edilen Sağlıklı Beslenme Paketimiz sayesinde, çalışanlarınızın sağlıklı bir beslenme modeline sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Psikolojik Destek Paketimizle çalışanlarınız haftalık, aylık psikolog görüşmeleri yaparak tüm baskı, stres ve kaygılarından uzaklaşabilir. Daha verimli ve üretken bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz.

INTEGRO HEALTH

30B+
125B+
35B+
25

Psikolog, Diyetisyen ve Fizyoterapist Paketleri

Yaşam tarzı paketlerimizle, çalışanlarınız akıllı telefonlarıyla uzman diyetisyen, psikolog ve fizyoterapist hizmetlerine kolayca erişebilirler.

Kurumsal Beslenme Paketi

Yoğun iş temposu ve düzensiz yaşam tarzı çalışanlarınızın beslenme alışkanlıklarını olumsuz etkileyebilir. Kurumsal beslenme paketimizle, çalışanlarınız mobil uygulamamız üzerinden seçtikleri uzman diyetisyenden randevu alabilir ve doğru bir beslenme programına geçebilirler.

Hemen Keşfet

Kurumsal Psikolojik Destek Paketi

Yoğun iş temposu, çeşitli kaygılar ve stres, çalışanlarınızın psikolojilerini olumsuz yönde etkiliyor olabilir. Kurumsal Psikolojik Destek Paketi kapsamında çalışanlarınız mobil uygulamamız üzerinden seçecekleri uzman psikologlarla diledikleri gün ve saatte seanslarını gerçekleştirebilir, mutlu ve huzurlu bir çalışma hayatına adım atabilir.

Hemen Keşfet

Kurumsal Fizyoterapi Paketi

Uzun ofis çalışmaları, toplantılar ve stres çalışanlarınızın fiziksel sağlığını olumsuz yönde etkiliyor olabilir. Çalışanlarınıza sunacağınız kurumsal fizyoterapi paketleri ile bu durumun önüne geçebilir ve onlara güçlü bir yan hak sağlayabilirsiniz.

Hemen Keşfet

Kurumsal Test Paketleri

IntegroFood Test, IntegroAllergy Test ve InteGen Genetik Yatkınlık testleriyle işveren markası çalışmalarınıza yeni bir boyut kazandırın!

Gıda İntolerans Testleri

IntegroFood Test ile çalışanlarınız sindiremedikleri ve sindirmekte güçlük çektikleri gıdaları belirleyebilir.

  • 222 gıdaya karşı duyarlılık
  • Test sonucu duyarlılık raporu
  • Kişiselleştirilmiş eliminasyon programı

Alerji Testleri

IntegroAllergy Test ile çalışanlarınız toz, tüy, polen ve küf gibi 300 farklı alerjene karşı oluşan alerjilerinizi tespit edebilir.

  • İleri teknoloji destekli testler
  • 300 farklı alerjen üzerinde test
  • Kişiye özel diyetisyen raporu

InteGen Genetik Yatkınlık Testleri

InteGen Genetik Yatkınlık Testinin sunmuş olduğu raporla çalışanlarınız beslenme modeli, spora yatkınlık, cilt kalitesi, bağışıklıkları ve bağımlılıkları ile ilgili eğilimlerini keşfedebilirler.

  • InteGen Beslenme
  • InteGen Spor
  • InteGen Bağışıklık
  • InteGen Cilt
  • InteGen Bağımlılık
İndirme Banner Telefon mock up

Ailemize katılmak için uygulamayı indiriniz