Hakkımızda

Integro Health, tüm sağlık hizmetlerini tek bir platformdan yönetebileceğiniz bir dijital sağlık uygulamasıdır.

Sağlık ve teknoloji sektörünün önde gelen uzmanları tarafından İstanbul merkezli bir start-up olarak kurulan Integro Health, yıllardır fikri altyapısı geliştirilen ve ardından uygulamaya alınan yeni nesil bir dijital sağlık platformudur.

IntegroLogo

Integro Health’te 2023 yılından bugüne sağlık sektöründeki yeni ihtiyaçları tespit ediyor ve bu ihtiyaçlara kendi ürettiğimiz yapay zeka destekli teknolojilerle yenilikçi çözümler üretiyoruz. Kullanıcı dostu ve hızlı mobil uygulamamız sayesinde, insanların tüm sağlık hizmetlerine tek bir mobil uygulamadan kesintisiz ve kolay bir şekilde ulaşmasını hedefliyoruz.

image

Sağlık hizmeti almak için hastane ve randevularda kaybedilen zamanı kısaltarak sağlık hizmetlerine ulaşımı kolaylaştıran uçtan uca dijitalleştirilmiş bu sistem sayesinde insanlara günlük rutinlerini aksatmadan hayat kalitelerinin ve konforlarının arttığı bir model sunuyoruz.

Yüzlerce uzman sağlık profesyoneli ve saha ekiplerinden oluşan geniş kadromuzla, sadece Türkiye’yle sınırlı kalmadan, dünyanın her yerinden hasta ve danışanlara hizmet veriyor, günden güne yenilenen teknolojimizle dijital sağlık hizmetlerini insan hayatının merkezine taşımaya devam ediyoruz.

30B+
125B+
35B+
25
telefon mockup

Aramıza Katılmak İçin Uygulamamızı İndirin!

#HAYATINIZASAĞLIK