Hasta ve Danışan Ağınızı Teknolojiyle Genişletin!

Zamana ve mekana bağlı kalmadan, online görüşmeler ile hasta ve danışan ağınızı kolayca genişletin.

Birkaç adımda başvurun ve sağlık hizmetlerinizi dijitalleştirin.

Tek Dokunuşla Online Görüşme ve Danışmanlık Sunma İmkanına Sahip Olun.

Doctors
Sadece birkaç adımda başvurarak Integro Health platformuna katılın. Gelen randevuları kabul ederek hasta ve danışanlarınız ile online görüşmeler yapın.
Integro Health sizlere dilediğiniz yerden ve dilediğiniz saatlerde çalışma imkanı sunan bir mobil uygulama hizmetidir.
Doctors

Integro Health Sistemine Dahil Olmanın Avantajları Nelerdir?

Doktorlarımızdan Gelen Yorumlar

Op. Dr. Gülfem Güllüoğlu resmi
Op. Dr. Gülfem Güllüoğlu Istanbul, Türkiye
5.0

Bir kadın doğum uzmanı olarak, Integro Health’i bir süredir kullanıyorum ve bu süreçte elde ettiğim deneyimlerim oldukça olumlu. Platformunuz, günlük iş akışımı büyük ölçüde kolaylaştırarak hastalarımın ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamama olanak tanıyor. Hastalarıma her yerden ulaşabiliyor ve vaktimi daha verimli değerlendirebiliyorum.

Psk. Betül Büküm resmi
Psk. Betül Büküm Ankara, Türkiye
5.0

Platformunuzu bir süredir kullanıyorum ve hizmetlerinizden çok memnunum. Uygulamanızın kullanımı oldukça basit ve görüşme sisteminiz oldukça güvenli. Bu sayede danışanlarımla kesintisiz bir şekilde iletişim kurabiliyorum. Ayrıca, teknik destek ekibinizin hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımı da takdire şayan. Bu platform hem benim hem de danışanlarım için vazgeçilmez oldu. Teşekkürler.

Dyt. Zeynep Sovuksu resmi
Dyt. Zeynep Sovuksu Istanbul, Türkiye
5.0

Integro Health, danışanlarımla sağlıklı bir iletişim kurmamı ve onlarla gerçekleştirdiğimiz görüşmeleri oldukça kolaylaştırdı. Integro Health ile randevularımı daha kolay bir şekilde planlayabiliyor ve düzenli hatırlatıcılarıyla her danışanımı kolayca takip edebiliyorum. Bu sayede daha kolay ve sistemli bir iş akışına sahibim.

Uzm. Dr. Nihat Mustafayev resmi
Uzm. Dr. Nihat Mustafayev Istanbul, Türkiye
5.0

Hastalarıma daha iyi hizmet sunabilmek için platformunuzu kullanıyorum. Bu platform, bizler için önemli avantajlar sunuyor. İkinci bir tıbbi görüşe ihtiyaç duyan hastalarıma mobil uygulama üzerinden online olarak destek olabiliyorum. Ayrıca hastalarım da yazdığım ilaç ve tetkiklere muayene sonrası direkt erişebiliyor.

Doç. Dr. Yusuf Aydın resmi
Doç. Dr. Yusuf Aydın Istanbul, Türkiye
5.0

Online sağlık platformunuz, endokrinoloji hastalarımla etkili iletişim kurmamı sağlıyor ve tedavi süreçlerini desteklemekte büyük rol oynuyor. Hasta bilgilerinin gizliliği konusunda platformun sunduğu güvence, meslek etiğimiz açısından son derece önemli.

Daha fazla hasta ve danışana ulaşarak mesleki bilinirliğinizi artırmak için şimdi bizimle iletişime geçin.

Integro Health Sistemine Nasıl Katılabilirim?

HowCanIJoin